Hvem signerte Ryan White Care Act?
Hvem signerte Ryan White Care Act?

Video: Hvem signerte Ryan White Care Act?

Video: Hvem signerte Ryan White Care Act?
Video: Ryan White Care Act 2020 version 2024, Juni
Anonim

18. august 1990, president Bush signert det banebrytende Ryan White CARE Act at bestått Kongressen med overveldende topartistøtte. På den tiden ble regningen lov , mer enn 150 000 AIDS -tilfeller hadde blitt rapportert i USA, og mer enn 100 000 av disse menneskene hadde dødd.

Tilsvarende, hva var hensikten med Ryan White Care Act?

Ryan White CARE Act . An Handling å endre Folkehelsetjenesten Handling å gi tilskudd for å forbedre kvaliteten og tilgjengeligheten av omsorg for enkeltpersoner og familier som er berørt av HIV, og for andre formål.

På samme måte, hvor kommer Ryan White -finansiering fra? Føderal Ryan White finansiering er gitt til stater og territorier, byer, tilbydere, samfunnsbaserte organisasjoner (CBOer) og andre institusjoner, i form av tilskudd.

Spørsmålet er også, hva dekker Ryan White?

De Ryan White Program dekker kostnadene for medisinsk behandling og støttetjenester for både uforsikrede og forsikrede kvalifiserte personer. Hvis du er uforsikret, Ryan White Programmet vil dekke hovedkostnaden for tjenesten, og du kan være ansvarlig for en liten kopi.

Hvor gammel ville Ryan White vært i dag?

Ryan White, Indiana-tenåringen som satte ansiktet til et barn på AIDS og fungerte som leder for å få større forståelse og medfølelse for de med den dødelige sykdommen, døde i dag. Han var 18 år gammel.

Anbefalt: