Hva kontrollerer baksiden av hjernen din?
Hva kontrollerer baksiden av hjernen din?

Video: Hva kontrollerer baksiden av hjernen din?

Video: Hva kontrollerer baksiden av hjernen din?
Video: Омолаживающий МАССАЖ ЛИЦА для стимуляции фибробластов. Массаж головы 2024, Juni
Anonim

Lillehjernen ( tilbake av hjerne ) er ligger ved tilbake av hodet. Det er funksjon er å koordinere frivillige muskelbevegelser og for å opprettholde holdning, balanse og likevekt.

I denne forbindelse, hvilke deler av hjernen din kontrollerer hva?

Hjernen styrer vår tanker, hukommelse og tale, bevegelse av de armer og ben, og de funksjonen til mange organer i våre kropp. De sentralnervesystemet (CNS) er sammensatt av hjernen og ryggmargen.

Spørsmålet er deretter hvilken del av hjernen du kan leve uten? Dessuten er det ni dokumenterte tilfeller av mennesker som lever uten en lillehjernen, den del av hjernen som styrer frivillig bevegelse. De hjernen evnen til å koble til seg selv er bemerkelsesverdig. Det virker som en stykke som ikke er unødvendig er hjerne stammen, som kontrollerer hjertet, lungene og blodtrykket.

Hva styrer bak venstre side av hjernen ved siden av ovenfor?

De venstre side av hjernen er ansvarlig for å kontrollere høyre side av kroppen. Den utfører også oppgaver som må gjøre med logikk, som i naturfag og matematikk. På den annen side, Ikke sant halvkule koordinerer venstre side av kroppen, og utfører oppgaver som har gjøre med kreativitet og kunst.

Hvilken del av hjernen styrer personligheten?

Frontallappen. Den største delen av hjerne plassert på forsiden av hodet, er frontallappen involvert i personlighet egenskaper og bevegelse.

Anbefalt: