Hva betyr dobbelt forhold i sosialt arbeid?
Hva betyr dobbelt forhold i sosialt arbeid?

Video: Hva betyr dobbelt forhold i sosialt arbeid?

Video: Hva betyr dobbelt forhold i sosialt arbeid?
Video: Ричард Вилкинсон: Как экономическое неравенство вредит обществу 2024, September
Anonim

EN dobbelt forhold er en forhold en sosialarbeider kan ha med en klient eller tidligere klient utenfor den profesjonelle eller terapeutiske forhold (virksomhet, sosial , økonomisk, personlig)» (NLASW, 2018, s. Der er ganger når sosial arbeider kan befinne seg i etiske dilemmaer knyttet til doble forhold.

I denne forbindelse, hva anses som et dobbelt forhold?

Doble forhold eller flere Forhold i psykoterapi refererer til enhver situasjon der det eksisterer flere roller mellom en terapeut og en klient. Eksempler av doble forhold er når klienten også er student, venn, familiemedlem, ansatt eller forretningsforbindelse til terapeuten.

Vet også, hvorfor er to forhold dårlige? Hovedårsakene til denne forbudet er at klienter må beskyttes mot utnyttende og skadelige terapeuter og det doble forhold , ifølge noen, er ikke bare skadelig for klienter, men kompromitterer også integriteten til den terapeutiske prosessen.

På samme måte kan du spørre, hva er et dobbeltforhold i etikk?

Standard 3.05 i APA etikk kode skisserer definisjonen av flere forhold . Dobbel eller flere forhold oppstå når: en profesjonell og personlig forhold foregå samtidig mellom psykolog og klient.

Hva er et dobbelt forhold i massasjeterapi?

Doble forhold referere til situasjoner der to eller flere forbindelser eksisterer mellom en terapeut og en klient, for eksempel når en klient også er student, venn, ansatt eller forretningsforbindelse til klienten. Når en dobbelt forhold er utnyttende, er det et grensebrudd.

Anbefalt: