Har sprinklerventiler tilbakestrømningssikring?
Har sprinklerventiler tilbakestrømningssikring?

Video: Har sprinklerventiler tilbakestrømningssikring?

Video: Har sprinklerventiler tilbakestrømningssikring?
Video: 3 styrkeøvelser til løb - som du kan lave under din løbetur 2024, September
Anonim

Tilførsel av vanning enheter er designet for installasjon på drikkevannsledninger for å beskytte mot både tilbakesivning og mottrykk av forurenset vann inn i drikkevannsforsyningen. De ventiler vanligvis inkludert i sprinkler systemer er ikke nok til å forhindre tilbakestrømning.

Når det gjelder dette, trenger et sprinklersystem en tilbakeslagsforebygger?

Hvorfor deg Trenge å installere en Tilbakestrømssikring på plenen din Sprinkleranlegg . Det kan de imidlertid tilbakestrømning og føre til at forurenset vann kommer inn i hjemmets drikkevannstilførsel hvis a tilbakestrømningsforebygger er ikke installert.

I tillegg, er en tilbakeslagsventil det samme som en tilbakestrømningssikring? Siden begge enhetene bare tillater væskestrøm i én retning, ser jeg ingen funksjonell forskjell. Sjekk ventiler brukes i et stort utvalg utstyr, biler, fly, pneumatiske og væskesystemer, mens tilbakestrømningsforebyggere brukes vanligvis i rørleggeranlegg for konstruksjoner.

Herav, hva er en tilbakestrømningssikring på et sprinkleranlegg?

EN tilbakestrømningsforebygger er en enhet som er installert på hjemmets vannrør som lar vannet strømme i én retning, men aldri i motsatt retning. Den eneste jobben er å forhindre at drikkevann blir forurenset pga tilbakestrømning.

Hvor er min tilbakeslagsforebyggende sprinkler?

Svært ofte ventil beliggenheten er nær hjørnene av huset eller bare litt forbi tilbakestrømningsforebygger . Prober bakken til en dybde på omtrent 6 til 12 tommer og lytt/føl etter tilstedeværelsen av det hule ventil eske.

Anbefalt: