Hvordan beregner du MWQ?
Hvordan beregner du MWQ?

Video: Hvordan beregner du MWQ?

Video: Hvordan beregner du MWQ?
Video: Comment tomber enceinte si vous avez un cycle moyen, court ou long? 2024, September
Anonim

Regne ut skalaen MWQ , som er lik følsomheten dividert med unøyaktigheten. For eksempel MWQ for en 95 prosent nøyaktig skala som er sensitiv ned til 6 milligram (mg) er 6 / (1 - 0,95) eller 120 mg. Finn minste multiplikasjonsfaktor for en individuell legemiddeldose ved å dele dosen i MWQ.

Følgelig, hva er minimum veid mengde?

Veiing. På samme måte kan vi beregne den minste mengde som kan veies, på en balanse mellom kjent følsomhet, for å opprettholde et ønsket nøyaktighetsnivå. Denne vekten kalles minst vektbare mengde (L. W. Q.).

hvordan beregner du stoffkonsentrasjonen? Mengde av legemiddel = dose. Ønsket konsentrasjon = mål konsentrasjon (gjennomsnitt eller gjennomsnitt) i prøvetatt væske. Volum = volumet av prøvetegnet væske der legemiddel distribueres.

hva er alikvotvolum?

Alikvot er kjent volum av væske som representerer en del av noen større volum . Det tas vanligvis med en pipette fra en målt kolbe.

Hva er en del av en prøve?

An alikvot er en type sub- prøve som er tatt eller hentet fra en original prøve . Hvis vi tenker på brøk, kan vi sammenligne alikvoter til begrepet del og helhet. Det vil si en alikvot er brøkdelen av en hel helhet prøve.

Anbefalt: