Hva er opprinnelsen til Buccinator?
Hva er opprinnelsen til Buccinator?

Video: Hva er opprinnelsen til Buccinator?

Video: Hva er opprinnelsen til Buccinator?
Video: Тува. Убсунурская котловина. Кочевники. Nature of Russia. 2024, September
Anonim

De buccinator muskelen stammer fra de alveolære prosessene, de fortykkede delene av underkjeven (underkjeven) og maxilla (overkjeven) som danner soklene for tennene, samt fra pterygo-mandibular raphe, det tykke laget av bindevev i kinnet..

Ved siden av dette, hva er opprinnelsen til Platysma?

Vi nevnte at platysmamuskelen stammer fra det øvre bryst- og skulderområdet, men spesifikt stammer den fra fascia av bryst- (eller bryst) muskelen og deltoid (skulder) muskler. Fascia er et tynt lag av fibrøst bindevev under huden som omgir muskler og organer.

På samme måte, hvor setter Buccinator -muskelen inn? De buccinator innsatser inn i munnvinkelen som stråler inn i fibrene i orbicularis oris muskel.

Hva er ansvaret for Buccinator -muskelen for?

De buccinator muskel er den viktigste ansiktsbehandling muskel under kinnet. Den holder kinnet til tennene og hjelper med å tygge. De buccinator muskel serveres av den bukkale grenen av kranialnerven VII, også kjent som ansiktsnerven.

Hvorfor er Buccinator ikke en muskel for mastisering?

Det er ikke en primær muskulatur for mastisering - det gjør det ikke bevege kjeven - og dette gjenspeiles i motorens innervering fra ansiktsnerven. Imidlertid er proprioceptive fibre avledet fra den bukkale grenen av mandibulære delen av trigeminusnerven (CN V).

Anbefalt: