Hvor er albuen i forhold til håndleddet?
Hvor er albuen i forhold til håndleddet?

Video: Hvor er albuen i forhold til håndleddet?

Video: Hvor er albuen i forhold til håndleddet?
Video: Хобби-VLOG:#50/что сегодня раскрашиваю 2024, September
Anonim

Beina som skaper albue are: Humerus: Dette lange beinet strekker seg fra skulderhylsen og slutter seg til theradius og ulna for å danne albue . Radius: Denne underarmen boneruns fra albue til tommelen siden av håndledd . Ulna: Dette underarmsbenet går fra albue til "pinkie" -siden av håndledd.

Med hensyn til dette, er hånden distal fra albuen?

Din hånd er lenger borte fra torso enn deg albue , derfor din hånd er distalt ”Sammenlignet med din albue . Når man sammenligner ett vedlegg med et annet, er det nærmeste vedlegget til senteret / opprinnelsen proksimalt og det videre vedlegget er distalt.

hva er distalt til albuen? Proximal refererer deretter til noe nærmere torsowhile distalt refererer til deler og steder borte fra torso. Så en finger er distalt til håndleddet, som er distalt til albuen , som er distalt til skulderen.

Hva forårsaker smerter fra håndleddet til albuen?

Den vanligste er karpaltunnelsyndrom. Artritt: Leddgikt kan forekomme i håndledd eller albue , forårsaker kjedelig vondt i underarmen. En underliggende tilstand: Enkelte medisinske tilstander, for eksempel angina, kan forårsake smerte i underarmen.

Hva er mer distalt håndleddet eller skulderen?

Skulder er proksimal til håndledd . Håndledd er distalt til albuen og distalt til skulder . Proximal betyr nærmere tilknytning, distalt betyr lenger fra vedlegg. Nærmest og distalt har ingenting å gjøre med en rett posisjon.

Anbefalt: