Hva betyr TDO i mental helse?
Hva betyr TDO i mental helse?

Video: Hva betyr TDO i mental helse?

Video: Hva betyr TDO i mental helse?
Video: Hva er mental helse? 2024, September
Anonim

Oppdatert april 2016 1 Side 2 Midlertidig forvaringsordre ( TDO )? et juridisk dokument som krever at en person mottar øyeblikkelig sykehusinnleggelse for videre evaluering og stabilisering, ufrivillig, inntil det kan arrangeres en forpliktelseshøring for å bestemme deres fremtidige behandlingsbehov.

Så, hva er en medisinsk TDO?

EN TDO utstedes når en person har en psykisk lidelse og det er fastslått at personen sannsynligvis vil skade seg selv eller andre i nær fremtid, eller at den psykiske sykdommen svekker personens evne til å beskytte seg selv mot skade eller for å dekke sine grunnleggende behov.

Vet også, hvem kan begå noen ufrivillig? For å bli tatt opp ufrivillig i henhold til loven må personen utvise atferd som tydelig viser at de har en psykisk lidelse (en langvarig tilstand) eller at de for øyeblikket er psykisk uorden (kortsiktig).

Spørsmålet er også, hvor lenge kan de holde deg på et psykiatrisk sykehus?

Hvis du er ufrivillig innlagt på en legeerklæring, eller konvertert til den statusen, du kan oppbevares i en psykiatrisk senter i opptil 60 dager.

Hva er Baker Act i Virginia?

Obligatoriske behandlingslover i Virginia Som hver stat, Virginia har sivile forpliktelseslover som fastsetter kriterier for å fastslå når ufrivillig behandling er passende for personer med alvorlig psykisk lidelse som ikke kan søke omsorg frivillig.

Anbefalt: