Hva skjer hvis du får ubehandlet hjernerystelse?
Hva skjer hvis du får ubehandlet hjernerystelse?

Video: Hva skjer hvis du får ubehandlet hjernerystelse?

Video: Hva skjer hvis du får ubehandlet hjernerystelse?
Video: 8 Hva skjer hvis barnet ditt ikke får behandling for sin migrene? – migrene barn hodepine barn 2024, September
Anonim

Venstre ubehandlet , eller uhensiktsmessig behandlet, effekten av disse skadene kan være langvarig og ofte føre til reduserte timer på jobben, lengre permisjoner, degraderinger, ytterligere skader og til og med oppsigelse av arbeidsforholdet.

Dessuten, hva skjer når en hjernerystelse blir ubehandlet?

Denne vanlige formen for hjerneskade forstyrrer midlertidig funksjonen. Hvis ikke behandlet , kan det få ekle, langsiktige konsekvenser. Folk med ubehandlet hjernerystelse kan lide av hodepine og tretthet - noen ganger i årevis. De er ikke så skarpe som de burde være mentalt, og de kan ikke fokusere.

Vet også, kan en mild hjernerystelse forårsake permanent skade? I mange tilfeller kan en person med en hjernerystelse mister aldri bevisstheten. Nevrokirurger og andre hjerne -skadeeksperter understreker at selv om noen hjernerystelse er mindre alvorlige enn andre, er det ikke noe som heter en "mindreårig" hjernerystelse . "I de fleste tilfeller en singel hjernerystelse burde ikke forårsake permanent skade.

Også å vite er, hvor lenge kan en hjernerystelse vare hvis den ikke blir behandlet?

Hos de fleste oppstår symptomene i løpet av de første syv til 10 dagene og går over innen tre måneder. Noen ganger, de kan vedvare i ett år eller mer. Målet med behandling etter hjernerystelse er for effektivt å håndtere dine symptomer.

Hva er faren for hjernerystelse?

Traumatisk hjerneskade (TBI) og Hjernerystelse ' Fare Tegn: Gå til legevakten eller ring legen din med en gang hvis du merker noen av disse symptomene etter en støt, blåsestøt i hodet eller kroppen: En hodepine som blir verre eller ikke går bort. Svakhet, nummenhet eller problemer med koordinasjon.

Anbefalt: