Innholdsfortegnelse:

Fungerer føflekk?
Fungerer føflekk?

Video: Fungerer føflekk?

Video: Fungerer føflekk?
Video: SJEKK HUDEN DIN HVER MÅNED | Hudforandringer | Føflekker | Hudkreft 2024, September
Anonim

Enheter som f.eks dunkere og vindmøller for skremmende føflekker har ikke vist seg effektive, ifølge Internet Center for Wildlife Damage Management, en forskningsbasert, ideell organisasjon dedikert til ansvarlig viltkontroll og -forvaltning.

Tilsvarende, fungerer virkelig soniske føflekker?

De arbeid ved å skyve dem ned i bakken, vanligvis med en eiker, der de slipper ut sonisk vibrasjoner som skremmer av føflekker og andre gnagere. Denne frekvensen er ikke detekterbar for mennesker, så den frastøter din muldvarp problem uten plager for deg.

Vet også, hvilken lukt frastøter føflekker? Både føflekker og gophers forakter lukt og smak av ricinusolje, så en utmerket måte å drive tilbake dem er med en ricinusolje-basert frastøtende som Tomcat® Muldvarp & Gopher Frastøtende Granulat eller Tomcat® Muldvarp & Gopher Frastøtende Klar til sprøyting.

I forhold til dette, hva er den raskeste måten å bli kvitt føflekker i hagen din?

Det er tre metoder for å fjerne plenen for føflekker:

  1. Eliminer matkilden til føflekker: insekter, grubs, ormer med et plantevernmiddel som Talstar som kan kjøpes her.
  2. Slå tilbake føflekken.
  3. Bruk en agn som Mole Patrol for å drepe føflekker.

Dreper giftormer virkelig føflekker?

Søknad: TALPIRID Mole Killer er en mark -formet føflekker agn vitenskapelig bevist drepe føflekker i plener og hager. Føflekker dør vanligvis i tunnelene deres, ofte innen 12-24 timer etter inntak av TALPIRID-agnet.

Anbefalt: