Fungerer quell mot knesmerter?
Fungerer quell mot knesmerter?

Video: Fungerer quell mot knesmerter?

Video: Fungerer quell mot knesmerter?
Video: Шпатлевка стен и потолка. З способа. Какой самый быстрый? 2024, September
Anonim

De Quell ($ 249 på Amazon) er en enhet du bruker på leggen din, men behandler smerte hvor som helst-ryggen, skulderen, kne -bruk av elektrostimulering for å gi lindring gjennom kroppens egne indre smertestillende midler.

På samme måte virker quell virkelig for smerte?

Det sier selskapet Quell kan levere smerte lettelse på så lite som 15 minutter, men for mange mennesker kan det ta flere dager med bruk for enheten å hjelpe. En talsperson for selskapet sa at mange brukere rapporterer at de merker en forbedring i søvn før de ser en forbedring i smerte nivåer.

Ved siden av ovenfor, virker quell mot smerter i korsryggen? Quell er en enhet basert på bærbar intensiv nervestimulering (WINS), en form for transkutan elektrisk nervestimulering (TENS). Ved første øyekast kan det virke rart å sette en bærbar smerte enheten rundt leggen til hjelp med ryggen eller nakkesmerter . Quell stimulerer perifere sensoriske nerver med et mål på elektrisitet.

På samme måte blir det spurt, kan du bruke quell med kneutskiftning?

Vi alltid foreslå alltid du snakke til du lege før bruker Quell . Vi gjør har kunder som har kne og hofteerstatning , metallstenger i bena og andre implantater. Du kan ta medisinen din som du normalt ville mens du har på deg Quell fordi enheten vår er 100% medisinfri!

Er quell som en TENS -enhet?

Som tradisjonell TENS enheter , bruker den elektrisk nervestimulering for å gi smertelindring. Quell er 3 ganger kraftigere enn vanlig håndkjøp (OTC) TENS -enheter *. Enheten er kraftig nok til å stimulere sensoriske nerver med trygge og presise elektriske pulser til å utløse en naturlig smertelindringsrespons.

Anbefalt: