Hvorfor forstyrrer laktosefri melk magen min?
Hvorfor forstyrrer laktosefri melk magen min?

Video: Hvorfor forstyrrer laktosefri melk magen min?

Video: Hvorfor forstyrrer laktosefri melk magen min?
Video: SAFEER AL OUD Ard Al ZAAFARAN. Волшебный восточный эликсир! 2024, September
Anonim

Laktose er sukker i melk . Hvis du er laktoseintolerant , et glass med melk eller en bolle med kremet suppe kan gi deg tarmproblemer som kramper, gass, diaré eller oppblåsthet. Laktase brytes ned melk sukker altså din blodet kan absorberer det godt. EN melk allergi kan årsaken mage smerter, oppblåsthet og diaré også.

Kan laktosefri melk også gi deg diaré?

Hvis du ha laktoseintoleranse , til og med et glass melk kan utløse fordøyelsesbesvær med symptomer som diaré , oppkast og magesmerter. Laktose - gratis melk er et enkelt alternativ som kan bidra til å eliminere mange av disse ubehagelige symptomene.

Ved siden av ovenstående, kan jeg drikke laktosefri melk hvis jeg ikke er laktoseintolerant? JEG' Jeg er ikke laktoseintolerant men jeg hørte det laktose - gratis melk er bedre for deg. Det korte svaret er at med mindre du er det laktoseintolerant eller ha en allergi mot meieri , det er Nei grunn til å unngå ku melk . Andre former for melk ”Som mandel melk mangler noen næringsstoffer.

Folk spør også, kan laktaidmelk forstyrre magen din?

Siden LACTAID ® produktene er ekte meieri , uten den irriterende laktosen, bør du ikke oppleve noen bivirkninger. Hvis du fortsetter å oppleve symptomer som oppblåsthet, gass eller mageknip , din bør kontakte din helsepersonell, ettersom du kan ha en annen tilstand.

Hvorfor kan noen mennesker ikke fordøye melk?

Å være laktoseintolerant betyr at du ikke kan fordøye laktose-det naturlige sukkeret som finnes i melk og annen meieri Produkter. Mennesker WHO kan ikke fordøye laktose har mangel eller mangel på et enzym som kalles laktase, som produseres i tynntarmen.

Anbefalt: